Mit hoztál magaddal egy párkapcsolatba?

Létezik egy könyv, melyből bárki elsajátíthatja, hogy hogyan kell valakinél elérni a szerelmet.

Mennyit érhet az a tudás, mellyel gyakorlatilag bárki szimpátiáját ki lehet vívni, ráadásul olyan erősséggel, hogy a végén átmegy nála szerelembe?

Kinek mennyit, igaz? Van akinek több milliót is (ő valószínűleg szerelmes épp valakibe, aki erről nem vesz tudomást) és van akinek semennyit (ő épp senkibe sem szerelmes, de ez azonnal meg fog fordulni, ha majd beleszeret valakibe)

Sajnos azonban az ebben a könyvben lévő tudást sem tudja mindenki elsajátítani, így csak nagyon alapos átgondolás után érdemes megrendelni.

Ki az akinek nem való?

Annak aki nem tanult meg alapvető emberi magatartásokat, így a könyvben lévő tudást azért nem fogja tudni alkalmazni, mert a könyv már nem magyaráz olyan dolgokat amiket neki rég meg kellett volna tanulnia.

Melyek ezek?

 

Ne verd a párod, ha azt szeretnéd, hogy beléd szeressen!

 

Nevetségesen hangzik, de számos hozzám érkezett levél alapján az derül ki, hogy sokan azzal szeretnék magukhoz láncolni szerelmüket, hogy rendre megverik, hátha akkor nem akar tőlük megszabadulni.

Ezen mindig meglepődök. Ha leegyszerűsítem az érzelmeket egy kutya-ember kapcsolatára, akkor vajon mikor érem el, hogy a kutya jobban ragaszkodjon hozzám?

Akkor, ha rendre megverem, amikor nem azt csinálja amit mondok?

Vagy akkor, ha rendre megjutalmazom akkor, amikor azt csinálja amit szeretnék?

Hát persze hogy a második eset után fog sokkal jobban vonzódni hozzám, mert a verést senki sem szereti!! Még az ember legjobb barátjának tartott kutya sem.

Ezek alapján miből gondolja valaki, hogy veréssel elérheti, hogy szerelme vele maradjon és ráadásul még szerelmes is legyen belé?

Ez egyszerűen NEM MŰKÖDIK!

Ha szereted, NE verd!

Különben NEM fog veled maradni!

 

Ne hazudj a szerelmednek!

A másik dolog amin szintén meg szoktam lepődni, hogy sokan azzal fordulnak hozzám, hogy „Hazudtam neki, és elhagyott, hogyan tudnám visszakapni a párom?”

Őszintén! Ha neked hazudna a párod, akkor Te szeretnél továbbra is vele maradni? Pont olyan kapcsolatra vágysz, ahol folyton hazudik a párod és Te ezt idióta módon tűröd?

Ilyen nincs! Ne hazudj a párodnak, mert kiderül és kihűl az irántad érzett legapróbb szerelmi szikra is!

Ha hazudtál, akkor viseld a következményeit!

Ha pedig azt szeretnéd, hogy megszeressen ,akkor légy fedhetetlen és tiszta! Ne, hazudj vagy azt éred el hogy neked is hazudni fognak és kerülni, mert a hazug embereket kerülik.

 

Ne csald meg a szerelmed!

„Megcsaltam a párom, ezért elhagyott, de szeretném visszakapni, mert most jöttem rá, hogy ő az igazi” – szokták írni nekem.

És ha visszajön, akkor megnyugszol és annyira természetesnek fogod venni hogy veled van, hogy ismét megcsalod?

Ha megcsaltad, akkor viseld a következményeit! Mert mindennek ára van. A megcsalásnak az, hogy utána elhagynak!

Ha nem csaltad meg, akkor elvárhatod tőle, hogy ő se csaljon meg. De ha megcsaltad, akkor mi alapján várod el, hogy ő ne keressen egy másik valakit, akiben jobban megbízhat?

Alapvetőnek tűnik (számomra) hogy akit szeretek annak nem okozok fájdalmat. Vajon ha megcsalom, akkor azzal lelki fájdalmat okozok neki?

Igen! IGEN! IGEN!

Vagyis ha lelki fájdalmat okozok a szerelmemnek, akkor ő azzal igyekszik majd elkerülni a következő fájdalmat, hogy nem kér többet a fájdalom okozójából – azaz belőlem!

Tehát elhagy!

Ezek a dolgok összefüggnek egymással, melyet ÉN INDÍTOK EL akkor mikor megcsalom őt.

Ezért nincs semmiféle megcsalás, ha szereted. Rendben?

 

Beszélj vele tisztelettudóan!

 

Vannak emberek, akik azt hiszik, hogy ők utasíthatnak másokat. Parancsoló hangnemben megmondják, hogy a körülöttük élők mit tegyenek, majd ha azok nem teszik meg, akkor arrogánsan kezdenek viselkedni.

Őszintén! Kinek kell egy olyan ember aki állandóan utasítja őt, hogy mit tegyen?

Akitől ilyen mondatokat hallasz:

“A levélen a címem SZEREPELJEN.”  <– Hát ilyennel a főnök utasítja a titkárnőt a feladatára…

“Én nem az általad felajánlott 2 lehetőséget választom, hanem a harmadikat, amit én mondok meg hogy mi lesz és te is tartsd magad ahhoz.”  <– Ezt majd a katonaságnál mondd, de ne egy szerelmi kapcsolatban. Ilyet erős, durva, udvariatlan agresszivitással még idegen emberekkel szemben sem szabad kommunikálni, nemhogy a szerelmünkkel!

Aki így beszél másokkal, azt MESSZE el fogják kerülni!

Így nem beszélünk emberekkel! De még csak állatokkal sem!

Ha azt szeretnéd, hogy szeressenek, akkor beszélj tisztelettudóan másokkal! A parancsoló hangneműeket senki sem szereti.

 

Összegezve:

Tudom, hogy sokan az otthonról hozott gyerekkori neveltetést alkalmazzák felnőtt korukban is, de ha valaki fejlődni szeretne, akkor muszáj odafigyelni arra, amit tesz és arra, amit mond.

Ezekre már nem tértem ki a Szerelem felébresztésének titka című könyvben, mert annyira egyértelműnek tűnik számomra, hogy akit szeretek:

  • Azt nem verem meg

  • Annak nem hazudozom

  • Azt nem csalom meg

  • Azt nem utasítom, mint egy kutyát.

 

Azoknak, akiknek nem okozott meglepetést a fent leírt pár alapszabály érdemes továbblépni a jóval magasabb szinten lévő párkapcsolati fokozatra!

Ők (de csakis ők!) ide kattintva és egy gyors feliratkozást követően kapnak egy kupont, mellyel tovább képezhetik magukat, ha szeretnék!

Megosztás a Facebook-on

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .