Melyik a legfontosabb tényező a szerelemben?

Ahhoz hogy valaki beléd szeressen 3 nagyon fontos tényezőnek egyszerre teljesülnie kell. Amint ez a 3 mind megvan, akkor el sem kerülheted, hogy Párod fülig beléd zúgjon. (Ha esetleg nem tudod mi ez a 3 tényező, akkor innen töltsd le ingyen és olvasd el most!)

Ugyanakkor nem mindegyik tényező egyformán hangsúlyos, így neked is a legtöbb energiát a tisztelet kiérdemlésébe kell fektetned. Amint elérted, hogy Párod önmagától, külső kényszerítés nélkül tiszteljen, egyúttal elkezd majd felnézni is rád. Ha pedig felnéz, akkor már nem kell folyton utána kajtatnod, hanem ő fog küzdeni azért, hogy egyáltalán szóba állj vele.

Sokan – főleg nők – szokták kérdezni tőlem, hogy mit csináljanak azért, hogy a leendő párjuk, akit szeretnének megszerezni, végre keresse az ő társaságukat és ne kelljen "futni utána" mert az olyan megalázó és egyáltalán nem nőies.

Erre azt szoktam mondani, hogy nem is kell senki után futni. A legjobb, ha elérjük, hogy ő fusson utánunk. Ezt pedig úgy tudjuk megcsinálni, ha elérjük nála, hogy felnézzen ránk. Tehát senki ne fusson megalázó köröket a kiszemelt szerelme után, hanem inkább küzdjön azért, hogy az illető elkezdje értékelni őt. Ugyanis akit értékelünk azért mi fogunk küzdeni és azt vesszük észre, hogy neki a kisujját sem kell már mozdítania, mégis teljesen odavagyunk érte.

Hát most fordítsuk meg a dolgot és érd el Te, hogy párod epekedjen utánad!

Ha nem tudod, hogy hogyan csináld akkor iratkozz fel az ingyenes minitréningre és ott megkapod hozzá az alapokat is.

 

Megosztás a Facebook-on

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .