Megcsaltad?? Elszúrtad!

Nincs mit kertelni, egy lúzer vagy ha az hiszed, hogy ha egyszer is megcsalod a párod, akkor majd vissza fogod tudni szerezni őt. Sajnos ez nem megy…

Ott kezdődik, hogy:

  • Ha szeretsz valakit, akkor nem csalod meg.

  • Ha szükséged van rá, akkor nem csalod meg.

  • Ha vele képzeled el az életed, akkor nem csalod meg.

Ha mégis megteszed, akkor ne csodálkozz, ha soha, de SOHA többet nem akar veled lenni. Nem tudod már visszahódítani! Ezt felejtsd el. Vége! Elszúrtad! Nincs visszaút!

megcsalás

Tudni akarod miért nincs többet esélyed nála?

Az ok a minden emberben ott lévő értékrend és jellem. Mindenkinek más-más az értérendje és szintén más-más a jelleme. Két ember akkor tud egymásba szeretni és hosszútávon együtt lenni, ha az értékrendjük és a jellemük megegyezik. Ha nem klappol, akkor az egyik csóválni fogja a fejét a másik tetteire. Ugyanis a belső értékrendünk és a jellemünk az ami meghatározza azt hogy mit teszünk.

És akkor itt jön a megcsalás.

Ha neked belefér az értékrendedbe, hogy megcsald a párod, de neki nem fér ugyanez bele a sajátjába, akkor ti nem lesztek hosszútávon együtt. De még csak nem is fog belédszeretni. Sőt ha valaha is szeretett, aztán megcsaltad, akkor onnantól fogva ő KI FOG SZERETNI BELŐLED! Tehát nincs visszaút. És miért nincs? Hiszen mondhatod neki, hogy “de én mostantól megváltozok”. Ezt egyrészt már senki sem hiszi el, hiszen ha megtetted, akkor meg fogod tenni máskor is. Ugyanis az értékrended alapján szerinted elfogadható a megcsalás (ezért is tetted meg), így ha holnap esélyed nyílik rá ismét akkor nagy valószínűséggel ismét megteszed.

Másrészt pedig itt jön be a jellem kérdése. Neki egész egyszerűen nem egy ilyen jellemű emberre van szüksége. A megcsalás ugyanis sok olyan rossz jellem-tényezőt hoz magával, amivel ő szintén nem tud azonosulni. Hazudozni kell, hogy kivel chat-eltél, kivel találkoztál, hol voltál, ha rákérdez, hogy van-e valami rejtegetnivalód, akkor hazudni kell róla annak érdekében, hogy a megcsalás létrejöhessen, aztán meg arról, hogy megtörtént, hátha nem tudja meg, stb. Ugyanis jellem kérdése, hogy a félrement értékrendedet által elkövetett tetteidet elmondod-e magadtól vagy bújtatod, azaz hazudsz. A hazug ember semmit sem ér. Senkinek nem kell. Akit hazugságon kaptak abban nem bíznak többet, bármennyit is küzd, hogy visszakapja a bizalmat.

Persze lehet mondani, hogy mikor véletlenül (na persze) megtörtént a megcsalás akkor azonnal elé álltam és elmondtam neki mindent, azaz jellemes vagyok, de ez nem igaz, mert a megcsalás NEM véletlenül történik, hanem direkt, azaz TE AZT IGENIS AKARTAD!

A megcsalás fejben dől el! Nem pillanatnyi helyzet alapján, hanem hosszú hetek, hónapok, évek alatt fejben történő előkészületek kellenek hozzá, hogy aztán a pillanatnyi helyzetben már azonnal tudj dönteni és végigvinni a megcsalást. Tehát az értékrended mellett a jellemed ugyanúgy leszerepel ha megcsalod és azonnal elmondod neki, mert te arra hosszú ideig készültél amit viszont nem mondtál el neki.

Tehát ott tartunk, hogy az értékrended és a jellemed különbözik az övétől, mert ő nem csalt meg téged, hiszen ő a megcsalásról másképp gondolkozik. És mivel nem tud a tiéddel azonosulni, ezért nem fog többet szeretni, mert a lelki része hiányzik a kapcsolatotoknak.

Ha mégis megcsal ő is téged, akkor viszont ugyanolyan értékrenddel és jellemmel vagytok megáldva, így akár hosszútávon jó is lehetne a kapcsolatotok, csak az a gond, hogy ebben az esetben oda-vissza fogjátok csalni egymást és előbb-utóbb valamelyikőtök nem akar majd visszamenni a másikhoz. Persze az már egy másik kérdés, hogy ha oda-vissza megy köztetek a megcsalás, akkor miért vagytok még egyáltalán együtt??

Szóval ha megcsalod a párod akkor kérlek:

1.       állj elé és mondd el neki. Kérj tőle bocsánatot!

2.       azonnal fejezd be a kapcsolatot vele, ne akard hogy egy pár maradjatok, mert ő nem ezt érdemli. Ha valaki fontosabb volt mint ő, akkor maradj is azzal!

3.       hagyd őt elmenni és új párkapcsolatot kialakítani. Így esélye lesz, hogy feldolgozza és elfelejtsen téged végre.

 

Így legalább a jellemedből valamennyit visszaszerezhetsz…

 

 

 

Megosztás a Facebook-on

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .