Hogyan szerezzem vissza ha elhagyott?

 

Jól indult a kapcsolatotok…

Boldogok voltatok…

Azt hitted ÖRÖKKÉ fog tartani…

 

Aztán egy nap…

 

elhagyás

 

Elhagyott!

 

De mivel még mindig szereted ezért most szüntelenül azt a kérdezed magadtól, hogy "MIÉRT?" és "Hogyan szerezzem vissza?"

 

Jó hírem van: nem reménytelen a dolog.

De azért nem is lesz egyszerű.

Kezdjük onnan, hogy ahány kapcsolat létezik, annyi féle eset miatt szakadhat szét, ezért az összes esetet nem fogom tudni felsorolni így a Te konkrét esetedre csak Te fogod tudni végül megtalálni a megoldást. De ha tanácsadásra jelentkezel, akkor közösen találjuk majd ki, hogy mi a jó megoldás.

De nézzük, hogyan szerezheted vissza. Ehhez előbb érteni a kell hogy mi okozta az elhagyást, vagyis valóban tudni kell előbb a választ a "Miért?"-re!

Alapelv, hogy senkit sem akarunk egészen addig elhagyni, amíg az illető kielégíti legbensőbb vágyainkat is.

Magyarán, ha Párod elhagyott, akkor az azért volt, mert valamiért nem kapta már meg tőled azt, amit korábban megkapott, vagy megváltoztak az idők során az igényei és az újakat már nem kapja meg tőled.

 

Tehát egyben a megoldás is az arra, hogy visszakapd őt, hogy

1. megpróbálod kideríteni, milyen belső lelki igényei vannak, mire vágyik a kapcsolatában

2. igyekszel minél jobban kielégíteni azokat.

 

Némileg nehezíti a helyzetet, ha nem csak úgy elhagyott Téged, hanem VALAKI MIATT hagyott el, hiszen akkor már nehezebb újból a közelébe férkőznöd és az új partnere is azon lesz hogy téged (mint ex-et) elmarjon a volt kedvesedtől.

 

De mivel egy harc soha nem az erőseké, hanem mindig a kitartóaké ezért, ha nem adod fel és buzgón azon igyekszel, hogy

  • A volt kedvesed a barátod maradjon

  • És bánata esetén a Te válladon tudja magát kisírni, akkor van esélyed.

Mert hiszen az új párkapcsolatában is lesznek ám konfliktusok és akkor nagyon jól fog neki jönni valaki akinek elmondhatja mindezt. És vajon ki is lenne erre alkalmasabb mint a volt Párja (aki ugyebár Te vagy) hisz neked már felfedte korábban a belső énjét, előtted már megnyílt korábban is, miért ne tenné meg ismét mikor szeretné elmondani valakinek?

Tehát nyugi, vissza tudod szerezni, de egy kis türelem kell hozzá és állhatatosság.

Addig is vágj mindenhez jó képet, ne szaladj utána, ne mutasd, hogy vissza akarod szerezni, mert azzal csak a gyengeségedet mutatatod, amiért aztán egyáltalán nem fog téged tisztelni és nem akar majd visszamenni hozzád.

Te már feliratkoztál az ingyenes párkapcsolati mini tippekre?

A szerelem legyen veled!

Tarnóczi Sándor

Megosztás a Facebook-on

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .