Szerelem - szerelmes


Most kezdtünk járni és máris elhagyott a Párom! MIÉRT???

január 30th, 2017

Sok párkapcsolat amilyen szépen indul, olyan gyorsan és elvágólag véget is ér. Ilyenkor rendszerint van egy elhagyó fél és egy elhagyott fél, azaz nem "közös megegyezéssel" zárul le az épp hogy csak bimbózásnak indult kapcsolat, hanem elhagyással, melyet az elhagyott fél nem tud értelmezni, hiszen még csak most indult, szépnek tűnt, kezdett egy kicsit is beleszeretni a friss párjába, erre BUMM, elhagyják!
Csak áll és nem érti, hogy MIÉRT történt mindez??? Hiszen nem volt semmi gond! Szerinte…


Nos, a gyors elhagyás mögötti okot megértve már több esélyünk van megelőzni is azt. Sokan fordulnak hozzám a fenti szituációval, most épp legutóbb egy srác kérdezte, hogy a szépnek indult kapcsolat miért ért véget pusztán 3 hét után? Neki "bejött" a lány, nem érti hogyan jutottak el odáig, hogy a lány már nem is veszi fel a telefonját és nem válaszol a napi számtalan üzenetére sem. Egyik pillanatban még minden rendben volt, a másikban pedig kész, vége!


Egy 3 hetes kapcsolat még nagyon az elején kell, hogy járjon. A kérdés az, hogy mi mehetett tönkre 3 hét alatt? Mert valami nagyon elromlott az biztos, hiszen egy szerelmi kapcsolat nem ér véget, ha minden rendben vele, hanem tovább fejlődik és kiteljesedik a szerelmükben.
Ilyen gyorsan akkor szokott befejeződni a kapcsolat, ha az egyik fél számára maximálisan kiderül, hogy a párja nem hozzá való, ezért mielőbb "leépíti" őt. Ha egy ilyen helyzet alakul ki, akkor sajnos már nem nulláról kell a kapcsolatot felépíteni, hanem sokkal messzebbről, ugyanis ilyenkor alapvető különbségek vannak közöttük, amire az egyik fél rájött, leesett neki és arra is ráébredt, hogy ezzel ő bizony nem fog tudni együtt élni.

Ha mindezt egy példával szeretném megvilágítani, akkor tegyük fel, hogy van egy templombajáró, istenfélő ember, aki megismerkedik egy másikkal. Szimpatikus neki és elkezd vele járni. Aztán pár nap múlva kiderül a párjáról, hogy ő ateista, sőt állandóan istent gyalázva káromkodik. Persze ez a káromkodó félnek fel sem tűnik, mert hát ő ezt szokta meg, és örül, hogy a párja mennyire kis aranyos, kedves. Igen, mert ő meg egy alázatos személy pont azért, mert mélyen vallásos.
Tehát most ott tartunk, hogy az egyik fél egyre jobban kezd vonzódni a másikhoz (az ateista a vallásoshoz) mivel örül, hogy talált végre egy „normális” embert, míg a másik fél egyre jobban távolodik tőle érzelmileg, mivel őt nagyon zavarja, hogy párja ennyire nem tiszteli Istent.

 

Aztán tovább fokozva a dolgot egyszer csak az ateista elkezdni "megreformálni" a párját, és többször hangosan szóvá teszi, hogy "minek mész te templomba, már megint oda jársz ahhoz a…" és csak szidja, szidja azt a lényt (Istent), akiben a párja annyira hisz. Betelik az istenfélőnél a pohár és lehet, hogy nem mond semmit arról, amit érez és gondol a párjáról, de RÁJÖN, HOGY ŐK BIZONY NEM HOGY HOSSZÚTÁVON, DE MÉG RÖVID TÁVON SEM FOGNAK TUDNI EGYÜTT ÉLNI, mert amit a másik hisz és gondol arról amiről ő is gondol valamit (ez a vallás), az merőben más és neki még sértő is. Ezért nem alakul ki nála a szerelem legkisebb jele sem, sőt fogja magát és elhagyja.

Az ateista pedig áll és nem érti, hogy őt miért hagyták el, mikor szerinte minden olyan jól alakult. Neki bejött a párja kedvessége és mégsem érti, hogy miért nem lelt viszonzásra a feléje irányuló igyekezete.
Nos, az ok az alapvető különbségekben volt!

Ugyanezt a dolgot lehet ráhúzni egy dohányos és egy nem dohányos párra is. A nem dohányos nem tudja elviselni a dohányos fizikai közelségét, a dohány- és füstszagot, ezért ő nem akar komolyabb kapcsolatot a dohányossal. Persze a dohányos el tudja viselni a nem dohányzót, mert annak nincs állandóan "bagószaga" mint neki, így nincs is ami zavarná őt a párjában, ezért csodálkozni fog nagyon amikor végül elhagyják őt. Az ok itt is az alapvető különbségekben van.

Bár szokták mondani, hogy "az ellentétek vonzzák egymást", de ez egy baromság! Az ellentétek lehet, hogy RÖVIDTÁVON vonzzák egymást, de hosszútávon egészen biztosan taszítják egymást. Aki nem hiszi az próbáljon együtt élni egy olyan emberrel, aki szöges ellentéttel gondolkozik mindenről amiben ő hisz. Ezt hosszútávon nem lehet elviselni, főleg hogy a nap nagy része veszekedéssel fog telni azért, mert mindenről mást gondolnak! Szóval szerelemben nincs olyan, hogy az ellentétek vonzzák egymást.

Mi tehát a teendő, ha rövid kapcsolat után egyszer csak elhagynak bennünket?


Jöjjünk rá, hogy alapvető különbségek voltak az elhagyás mögött és azokat kell kezelni. Ez nehéz lesz, mert ALAPVETŐRŐL van szó! Ahogy egy ateistát sem lehet rávenni, hogy vallásos legyen és egy dohányost sem lehet könnyűszerrel leszoktatni, így NAGYON AKARNI KELL a változást, ha vissza akarjuk szerezni a párunkat.

További tippekhez iratkozz fel az ingyenes minitréningre.

Tarnóczi Sándor
 

Megosztás a Facebook-on


Aggódjunk, ha párunknak vannak hozzánk hasonló nemű barátai?

november 22nd, 2016

barátság, féltékenység, szerelem

 

ÉS MILYEN IGAZ!!! Ott a pont a lánynál!

A lány nagyon-nagyon jól látja a helyzetet!

A szerelemben minden a barátsággal kezdődik. Persze tetszhet nekünk irtózatosan "csak úgy" valaki, de attól még nem leszünk belé szerelmesek. Legfeljebb csak kívánjuk, de az még nem a szerelem.

Az érzelmi kötődés ott kezdődik, hogy barátként kezdünk tekinteni rá! És mivel jó barátként kezeljük, ezért szeretnénk vele minél többet lenni. Ha pedig már olyan sokat együtt vagyunk, akkor még jobban elmélyül közöttünk a barátság így egy idő után már rettegni kezdünk attól, hogy esetleg elveszíthetjük őt.

Na, és mi lobbanthatná lángra legjobban két ember között a kialakuló érzelmi kötődést?

Hát persze, hogy az elvesztéstől való félelem!

Ha nem hiszed, kérdezd meg erről a féltékeny embereket!

Ők pont attól féltékenyek, hogy azt hiszik valaki másé lesz az a személy akibe ők szerelmesek és akik nélkül nem tudnák elképzelni az életüket. Mert a féltékenység és a szerelem szorosan összefügg. Ugyanis akit nem féltünk, hogy esetleg elveszíthetjük, arra nem is leszünk féltékenyek, hiszen ha kell valakinek hadd vigye, legyen az övé, nekünk már úgysincs szükségünk rá…

Tehát ha úgy vesszük, akkor a féltékenység egy teljesen egészséges dolog egy szerelmi kapcsolatban – de csak egy bizonyos szintig.

Ez a szint pedig mindenkinél attól függ, hogy ő saját maga mennyire értékeli magát valamire. Egy kevés önértékeléssel – így aztán kevés önbizalommal – rendelkező személy jobban féltékeny, mint egy nagyobb önbizalommal rendelkező másik valaki.

Ily módon a lány féltékenysége maximálisan megalapozott, hiszen ebből látszik, hogy:

 1. ő igenis szerelmes és valóban szereti a fiút, nem csak hangoztatja, mert nincs féltékenység erős érzelmi kötődés nélkül.

 2. a fiú és a "másik" lány barátsága bármikor jobban elmélyülhet, mellyel a jelenlegi barátnőjével való kapcsolatát fogja megpecsételni.

 3. a lány tisztában van vele, hogy a “csak barátok vagyunk” egy fiú és egy lány között BÁRMIKOR átválthat erős érzelmekbe is – hiszen kettőjük között is épp ezt történt. “Csak” barátkoztak, aztán egyszer csak azon vették észre magukat, hogy "hoppá mi egy pár vagyunk…"

 

Ha többet szeretnél tudni a szerelem kialakulásáról, akkor kattints ide és iratkozz fel a mini tippekre!

Tarnóczi Sándor

Megosztás a Facebook-on


Hogyan szerezzem vissza ha elhagyott?

szeptember 27th, 2016

 

Jól indult a kapcsolatotok…

Boldogok voltatok…

Azt hitted ÖRÖKKÉ fog tartani…

 

Aztán egy nap…

 

elhagyás

 

Elhagyott!

 

De mivel még mindig szereted ezért most szüntelenül azt a kérdezed magadtól, hogy "MIÉRT?" és "Hogyan szerezzem vissza?"

 

Jó hírem van: nem reménytelen a dolog.

De azért nem is lesz egyszerű.

Kezdjük onnan, hogy ahány kapcsolat létezik, annyi féle eset miatt szakadhat szét, ezért az összes esetet nem fogom tudni felsorolni így a Te konkrét esetedre csak Te fogod tudni végül megtalálni a megoldást. De ha tanácsadásra jelentkezel, akkor közösen találjuk majd ki, hogy mi a jó megoldás.

De nézzük, hogyan szerezheted vissza. Ehhez előbb érteni a kell hogy mi okozta az elhagyást, vagyis valóban tudni kell előbb a választ a "Miért?"-re!

Alapelv, hogy senkit sem akarunk egészen addig elhagyni, amíg az illető kielégíti legbensőbb vágyainkat is.

Magyarán, ha Párod elhagyott, akkor az azért volt, mert valamiért nem kapta már meg tőled azt, amit korábban megkapott, vagy megváltoztak az idők során az igényei és az újakat már nem kapja meg tőled.

 

Tehát egyben a megoldás is az arra, hogy visszakapd őt, hogy

1. megpróbálod kideríteni, milyen belső lelki igényei vannak, mire vágyik a kapcsolatában

2. igyekszel minél jobban kielégíteni azokat.

 

Némileg nehezíti a helyzetet, ha nem csak úgy elhagyott Téged, hanem VALAKI MIATT hagyott el, hiszen akkor már nehezebb újból a közelébe férkőznöd és az új partnere is azon lesz hogy téged (mint ex-et) elmarjon a volt kedvesedtől.

 

De mivel egy harc soha nem az erőseké, hanem mindig a kitartóaké ezért, ha nem adod fel és buzgón azon igyekszel, hogy

 • A volt kedvesed a barátod maradjon

 • És bánata esetén a Te válladon tudja magát kisírni, akkor van esélyed.

Mert hiszen az új párkapcsolatában is lesznek ám konfliktusok és akkor nagyon jól fog neki jönni valaki akinek elmondhatja mindezt. És vajon ki is lenne erre alkalmasabb mint a volt Párja (aki ugyebár Te vagy) hisz neked már felfedte korábban a belső énjét, előtted már megnyílt korábban is, miért ne tenné meg ismét mikor szeretné elmondani valakinek?

Tehát nyugi, vissza tudod szerezni, de egy kis türelem kell hozzá és állhatatosság.

Addig is vágj mindenhez jó képet, ne szaladj utána, ne mutasd, hogy vissza akarod szerezni, mert azzal csak a gyengeségedet mutatatod, amiért aztán egyáltalán nem fog téged tisztelni és nem akar majd visszamenni hozzád.

Te már feliratkoztál az ingyenes párkapcsolati mini tippekre?

A szerelem legyen veled!

Tarnóczi Sándor

Megosztás a Facebook-on


Minek higgyünk egy párkapcsolatban? Amit mond a Párunk vagy amit csinál?

március 28th, 2016

 

A helyzet az, hogy a tetteink miatt fog valaki belénk szeretni és nem a szavaink miatt. A szavak legfeljebb megolajozzák a kapcsolat kialakulását.

 

De a szavak hazudhatnak. Egy időre elhitethetik az emberrel, hogy jó irányba megy a kapcsolat, de ha a tettek pont az ellenkezőjét mutatják akkor nem fog stimmelni és előbb utóbb kiderül hogy könnyebb volt valamit kimondani, mint megcsinálni.


“Drágám, semmi sem fontosabb nálad…” – mondta a férfi, majd egész este a telefonját nyomkodta vacsora közben.

 

Egy példával élve:

Kinek hinnénk el jobban hogy ragaszkodik hozzánk?

 

Annak, aki betegségünk idején, lázas állapotunkban szép szavakkal elmondja az ágyunknál, hogy milyen friss és hűsítő tiszta vizet fog nekünk majd hozni amivel lehűthetjük betegségünket, aztán végül elköszön és NEM HOZ SEMMIT, mert arra hivatkozik hogy sürgős dolga akadt és elrohan, de még hátraveti az ajtóból hogy mielőbbi jobbulást kíván nekünk?

 

Vagy inkább annak hinnénk, aki nem is beszéli a nyelvünket, de mikor észreveszi, hogy gyötör bennünket a láz akkor csendben kiszalad egy kancsó vízért és behozza, megitat bennünket?

 

Sok ember az előbbi alapján éli a kapcsolatát. Elhiszi, hogy a párja szereti őt, mert a párja szavakkal elhiteti. De a tettei már nem követik le a szavakat.

 

Ezért aztán szenved a kapcsolatában.

 

Hisz a párjában, mert hinni szeretne, de nem látja a szavak mögötti tettet, ami aztán összezavarja őt. Mivel SZERETNÉ ELHINNI, hogy valóban szereti őt a párja ezért kitart mellette, még akkor is amikor a párja tettei már nem igazolják vissza a szavait.

 

Fontos alapfeltétel egy kapcsolatban:

 

A párunk tetteinek higgyünk, és ne a szavainak.

 

A szavak becsaphatnak. A tettek nem fognak.

 

Tarnóczi Sándor

Megosztás a Facebook-on


Legyünk csak barátok…

október 21st, 2015

 

"Maradjunk csak barátok!" – hangzik el a mondat annak a kedves lénynek a szájából, akivel el tudnád képzelni hátralévő életed minden percét!

 

Belenyugszol ebbe a döntésébe?

 

Mert hiszen ez az Ő döntése. A tiéd biztosan más lenne…

 

Ha igen, akkor – sajnos erre nem tudok mit mondani – valóban megérdemled hogy csak barátok maradjatok.

 

Ha viszont nem törődsz bele, akkor mit tudsz csinálni?

 

Nos, ma ezt nézzük végig.

 

Kezdjük az elején. Mi válthatja ki valakiből azt, hogy “csak barátként” akarja a közeledésed, és ennél többet nem akar?

 

Két oka lehet:

 

1. Szerinte nem érsz fel az Ő szintjéig.

 

Magyarán úgy érzi, nem tudsz semmit hozzáadni az életéhez, így minek töltse veled az idejét?

 

Ha belegondolunk, Te sem nagyon szeretnéd olyanra pazarolni az idődet, aki vagy ami nem tesz hozzá semmit sem az életedhez, nem igaz?

 

Ezért ha azt szeretnéd, hogy kilépj a “csak barát” szerepkörből akkor hozzá kell adnod valamit az életéhez!

 

De mi legyen az?

 

Bármi. Pontosabban bármi, amit Ő értékel!

 

Értékes akkor leszel, ha hozzásegíted őt ahhoz, hogy elérje a céljait az életben. Ha ebben segíted, akkor megváltozik a HOZZÁD állása, és egyenrangú partnerként kezd rád tekinteni.

 

Ha pedig céltudatosan törtetve segíted őt, akkor elkezd már felnézni rád!

 

Na, ha ide eljutottál, akkor kérdezd meg tőle ismét, hogy akar-e a párod lenni!

 

Borítékolom, hogy NEM fogja többet azt mondani, hogy “Legyünk csak barátok”. Sőt, örülni fog, hogy egy olyan ember szeretne a párja lenni, aki segíti őt az életben és hozzásegíti őt ahhoz amit szeretne elérni. Boldogan mond majd igent!

 

2. Nem látja meg benned azt az értéket, amit Te hozzá tudnál tenni az életéhez, így nem fájna neki, ha elveszítene.

 

Érték nélküli barátok jönnek mennek az életünkben. De az értékes barátok MÁR NEM!

 

Ahhoz hogy megváltozzon rólad a véleménye ÉRTÉKES BARÁTKÉNT kell rád tekintenie.

 

Hogyan válhatunk értékes baráttá?

 • figyelünk rá

 • meghallgatjuk

 • nem vágunk a szavába

 • elfogadjuk a véleményét

 • nem kritizáljuk

 • segítjük őt a céljai megvalósításában

 • részt veszünk AKTÍVAN az életében. Magyarán nem csak akkor vagyunk vele ha nekünk jó, hanem akkor is, ha éppen máshoz lenne kedvünk de neki szüksége van valakire, és te épp ott vagy, hogy légy valaki. 🙂

 

A legtöbb barát ezeket a pontokat csak részben vagy sehogy nem tartja be. Így nem lesznek értékesek mások számára, csak egy ismerősök maradnak és kész.

 

Ha még többet szeretnél megtudni a szerelem alapját képező mély és értékes barátságról akkor ajánlom figyelmedbe azt a könyvet ami sok-sok oldalon keresztül részletesen és közérthető nyelven elmagyarázza mit kell tenni érte.

 

Kattints ide és iratkozz fel most és azonnal megtudod, hogyan szerezheted meg a könyvben lévő tudást.

 

Tarnóczi Sándor

www.szerelmes.net

Megosztás a Facebook-on


Mit hoztál magaddal egy párkapcsolatba?

október 17th, 2015

Létezik egy könyv, melyből bárki elsajátíthatja, hogy hogyan kell valakinél elérni a szerelmet.

Mennyit érhet az a tudás, mellyel gyakorlatilag bárki szimpátiáját ki lehet vívni, ráadásul olyan erősséggel, hogy a végén átmegy nála szerelembe?

Kinek mennyit, igaz? Van akinek több milliót is (ő valószínűleg szerelmes épp valakibe, aki erről nem vesz tudomást) és van akinek semennyit (ő épp senkibe sem szerelmes, de ez azonnal meg fog fordulni, ha majd beleszeret valakibe)

Sajnos azonban az ebben a könyvben lévő tudást sem tudja mindenki elsajátítani, így csak nagyon alapos átgondolás után érdemes megrendelni.

Ki az akinek nem való?

Annak aki nem tanult meg alapvető emberi magatartásokat, így a könyvben lévő tudást azért nem fogja tudni alkalmazni, mert a könyv már nem magyaráz olyan dolgokat amiket neki rég meg kellett volna tanulnia.

Melyek ezek?

 

Ne verd a párod, ha azt szeretnéd, hogy beléd szeressen!

 

Nevetségesen hangzik, de számos hozzám érkezett levél alapján az derül ki, hogy sokan azzal szeretnék magukhoz láncolni szerelmüket, hogy rendre megverik, hátha akkor nem akar tőlük megszabadulni.

Ezen mindig meglepődök. Ha leegyszerűsítem az érzelmeket egy kutya-ember kapcsolatára, akkor vajon mikor érem el, hogy a kutya jobban ragaszkodjon hozzám?

Akkor, ha rendre megverem, amikor nem azt csinálja amit mondok?

Vagy akkor, ha rendre megjutalmazom akkor, amikor azt csinálja amit szeretnék?

Hát persze hogy a második eset után fog sokkal jobban vonzódni hozzám, mert a verést senki sem szereti!! Még az ember legjobb barátjának tartott kutya sem.

Ezek alapján miből gondolja valaki, hogy veréssel elérheti, hogy szerelme vele maradjon és ráadásul még szerelmes is legyen belé?

Ez egyszerűen NEM MŰKÖDIK!

Ha szereted, NE verd!

Különben NEM fog veled maradni!

 

Ne hazudj a szerelmednek!

A másik dolog amin szintén meg szoktam lepődni, hogy sokan azzal fordulnak hozzám, hogy „Hazudtam neki, és elhagyott, hogyan tudnám visszakapni a párom?”

Őszintén! Ha neked hazudna a párod, akkor Te szeretnél továbbra is vele maradni? Pont olyan kapcsolatra vágysz, ahol folyton hazudik a párod és Te ezt idióta módon tűröd?

Ilyen nincs! Ne hazudj a párodnak, mert kiderül és kihűl az irántad érzett legapróbb szerelmi szikra is!

Ha hazudtál, akkor viseld a következményeit!

Ha pedig azt szeretnéd, hogy megszeressen ,akkor légy fedhetetlen és tiszta! Ne, hazudj vagy azt éred el hogy neked is hazudni fognak és kerülni, mert a hazug embereket kerülik.

 

Ne csald meg a szerelmed!

„Megcsaltam a párom, ezért elhagyott, de szeretném visszakapni, mert most jöttem rá, hogy ő az igazi” – szokták írni nekem.

És ha visszajön, akkor megnyugszol és annyira természetesnek fogod venni hogy veled van, hogy ismét megcsalod?

Ha megcsaltad, akkor viseld a következményeit! Mert mindennek ára van. A megcsalásnak az, hogy utána elhagynak!

Ha nem csaltad meg, akkor elvárhatod tőle, hogy ő se csaljon meg. De ha megcsaltad, akkor mi alapján várod el, hogy ő ne keressen egy másik valakit, akiben jobban megbízhat?

Alapvetőnek tűnik (számomra) hogy akit szeretek annak nem okozok fájdalmat. Vajon ha megcsalom, akkor azzal lelki fájdalmat okozok neki!

Igen! IGEN! IGEN!

Vagyis ha lelki fájdalmat okozok a szerelmemnek, akkor ő azzal igyekszik majd elkerülni a következő fájdalmat, hogy nem kér többet a fájdalom okozójából – azaz belőlem!

Tehát elhagy!

Ezek a dolgok összefüggnek egymással, melyet ÉN INDÍTOK EL akkor mikor megcsalom őt.

Ezért nincs semmiféle megcsalás, ha szereted. Rendben?

 

Beszélj vele tisztelettudóan!

 

Vannak emberek, akik azt hiszik, hogy ők utasíthatnak másokat. Parancsoló hangnemben megmondják, hogy a körülöttük élők mit tegyenek, majd ha azok nem teszik meg, akkor arrogánsan kezdenek viselkedni.

Őszintén! Kinek kell egy olyan ember aki állandóan utasítja őt, hogy mit tegyen?

Akitől ilyen mondatokat hallasz:

"A levélen a címem SZEREPELJEN."  <– Hát ilyennel a főnök utasítja a titkárnőt a feladatára…

"Én nem az általad felajánlott 2 lehetőséget választom, hanem a harmadikat, amit én mondok meg hogy mi lesz és te is tartsd magad ahhoz."  <– Ezt majd a katonaságnál mondd, de ne egy szerelmi kapcsolatban. Ilyet erős, durva, udvariatlan agresszivitással még idegen emberekkel szemben sem szabad kommunikálni, nemhogy a szerelmünkkel!

Aki így beszél másokkal, azt MESSZE el fogják kerülni!

Így nem beszélünk emberekkel! De még csak állatokkal sem!

Ha azt szeretnéd, hogy szeressenek, akkor beszélj tisztelettudóan másokkal! A parancsoló hangneműeket senki sem szereti.

 

Összegezve:

Tudom, hogy sokan az otthonról hozott gyerekkori neveltetést alkalmazzák felnőtt korukban is, de ha valaki fejlődni szeretne, akkor muszáj odafigyelni arra, amit tesz és arra, amit mond.

Ezekre már nem tértem ki a Szerelem felébresztésének titka című könyvben, mert annyira egyértelműnek tűnik számomra, hogy akit szeretek:

 • Azt nem verem meg

 • Annak nem hazudozom

 • Azt nem csalom meg

 • Azt nem utasítom, mint egy kutyát.

 

Azoknak, akiknek nem okozott meglepetést a fent leírt pár alapszabály érdemes továbblépni a jóval magasabb szinten lévő párkapcsolati fokozatra!

Ők (de csakis ők!) ide kattintva és egy gyors feliratkozást követően kapnak egy kupont, mellyel tovább képezhetik magukat, ha szeretnék!

Megosztás a Facebook-on


Belém tud szeretni, ha nem beszéli a nyelvem?

március 19th, 2015

Kérdés:

"A kiszemelt "áldozat" nem az én anyanyelvemet beszéli mennyire nehezíti ez a kapcsolat elindítását????

Kíváncsian várom véleményét!

Előre is köszönöm"

 

Válasz:

Nem nehezíti a kapcsolatot. Ugyanis nem attól függ hogy mit mondunk hanem hogy mit csinálunk.

A tetteink miatt fog valaki belénk szeretni és nem a szavaink miatt. A szavak legfeljebb megolajozzák a kapcsolat kialakulását.

De a szavak hazudhatnak. Egy időre elhitethetik az emberrel hogy jó irányba megy a kapcsolat, de ha a tettek pont az ellenkezőjét mutatják akkor nem fog stimmelni és előbb utóbb kiderül hogy könnyebb volt valamit kimondani, mint megcsinálni.

Egy példával élve:

Kinek hinnénk el jobban hogy ragaszkodik hozzánk?

Annak aki lázas állapotunkban szép szavakkal elmondja hogy milyen friss és hűsítő tiszta vizet fog nekünk majd hozni amivel lehűthetjük betegségünket, aztán végül elköszön és NEM HOZ SEMMIT, mert arra hivatkozik hogy sürgős dolga akadt és elrohan, de még hátraveti az ajtóból hogy mielőbbi jobbulást kíván nekünk?

Vagy inkább annak hinnénk aki nem is beszéli a nyelvünket, de mikor észreveszi hogy gyötör bennünket a láz akkor csendben kiszalad egy kancsó vízért és behozza, megitat bennünket?

Sok ember az előbbi alapján éli a kapcsolatát. Elhiszi hogy a párja szereti őt mert a párja szavakkal elhiteti. De a tettei már nem követik le a szavakat.

Ezért szenved a kapcsolatában.

Szóval nem az számít hogy mennyire ismerjük a másik nyelvét, hanem hogy mit tudunk tettekkel hozzátenni az ő életéhez, amit más nem tudott és amire párunk mindig is vágyott.

Aztán ha rájött hogy van végre itt valaki aki nem csak beszél hanem tesz is valamit azért hogy neki jobb legyen, akkor elkezd értékelni bennünket. De ez az értékelés egy idő után természetessé válna, ha nem kezdenénk elhitetni vele, hogy BÁRMIKOR megvonhatjuk tőle azt a sok minden jót amit az ő életéhez hozzáadtunk. Eszébe juttatjuk hogy újból sivár, hiányos lesz az élete – nélkülünk.

Ettől nagyon ragaszkodni fog hozzánk, mert nem akar elveszíteni. Rájön ugyanis hogy el is tud minket veszíteni.

Szóval ez egy játék. Még akkor is ha azok akik véletlenül estek szerelembe nem tudták. Ők is játszottak, csak nem tudatosan. A gond akkor van, ha kezd félresiklani a dolog és elkezdenek kapkodni. Ott kezdik elrontani.

Többet szeretnél tudni a párkapcsolat felpörgetéséről?

A teljes tudáscsomag most 3 hónap kérdezés nélküli pénz visszafizetési garanciával. >>

Megosztás a Facebook-on


Te olyan kapcsolatban élsz amilyenre mindig is VÁGYTÁL?

december 7th, 2014

Ugye milyen jó lenne az, hogy:

 • kinézel magadnak valakit a baráti körödből

 • aki külsőre, alakra maximálisan szexi és bejön neked

 • és a jelleme is pont olyan akire mindig is vágytál

 • maximálisan el tudnád vele képzelni magad…

…de eddig még észre sem vette, hogy létezel…

…aztán nagy meglepetésedre egyszer csak erősen elkezd érdeklődni irántad?

Nem néz levegőnek mint korábban annyi sok más ember tette, hanem helyette:

 • Virágot hoz neked.

 • Ajándékokkal halmoz el

 • Mosolyogva lesi a legapróbb kéréseidet és mosolyogva, boldogan teljesíti őket.

 • Elvisz egyik helyről a másikra, ahová mindig is szerettél volna eljutni pont egy olyan emberrel akiről sokszor-sokszor álmodtál.

 • Lemondja érted a fontos programjait is azért hogy veled lehessen.

 • Nem hazudik.

 • Nem akar átverni, mert ha kiderül akkor Te attól szenvedni fogsz és az neki is fáj, így ő is veled szenvedne.

 • Nem akar megbántani ezért mindent elkövet, hogy Te boldog légy!

 • A tenyerén hordoz.

 • Mindig átölel és egész nap csókol.

 • Bemutat a szüleinek úgy, mint a SZERELME, akit büszkén felvállal mindenki előtt.

És most képzeld el, hogy ez a férfi (vagy nő) akit kinéztél magadnak 5lépésnyire áll tőled és most épp rád néz! Összeakad a tekintetetek! Belenéz a szemedbe! Mosolyog!

…aztán eltűnik a mosoly az arcáról, elfordul és soha többet nem néz rád!

Megint mosolyog, de már valaki másra, aki NEM te vagy! Szép lassan elballag, oldalán egy másik nővel (vagy férfival) akire megint mosolyog, mert Vele jól érzi magát. Mert VELE van, nem pedig VELED! Őt szereti, nem Téged!

Téged továbbra is levegőnek néz, úgy ahogy már nagyon sokan levegőnek néztek életed során pedig Te szívesen jártál volna velük!

Visszacsöppentél újra a valóságba!

Itt már nem a tiéd az a férfi (vagy nő) akivel el tudnád képzelni az életed! Aki tetszik neked, aki kedves veled és viszonozza az érzelmeidet! Hanem valaki másé. Mást szeret, mást ölel, mást halmoz el ajándékokkal, utazásokkal és erotikus vágyával!

Neked pedig marad az, akivel ki kell békélned, mert neveltetésed vagy korábbi tapasztalataid alapján abban hiszel hogy a szerelmet nem lehet mesterségesen felkelteni abban akit szeretnél férjedül, feleségedül vagy csak barátnak, barátnőnek.

Sajnálkozva és beletörődve hazamész és a meglévő kapcsolatodban azért, hogy ne kelljen egyedül maradnod inkább újból:

 • Elviseled az aktuális “párod” kisebb-nagyobb hazugságait

 • Beletörődsz, hogy számára mindig is a huszadik valaki leszel az életében pedig az első is lehetnél.

 • Hogy évek óta nem lepett már meg ajándékkal.

 • Hogy rejteget a szülei és a barátai előtt

 • Megalázó szituációkba visz bele, aztán nem segít ki belőle. Sőt, élvezi, hogy megint átejthetett.

 • Hogy nem hív vissza.

 • Már nem mosolyog, ha veled van.

 • Már nem ölel meg

 • Már nem csókol meg.

 • Már az összes porcikád régóta belülről érzi, hogy KIHŰLT az Ő részéről a kapcsolatotok…

Most ÁLLJ MEG EGY PILLANATRA!

Most hogy belekóstoltál mindkét lehetőségbe, válassz, hogy melyik valóság tetszik neked jobban?

Te döntöd el, hogy ma és holnap:

 • Ki lesz melletted

 • Kinek a párja leszel

 • A párod mennyire legyen szerelmes beléd

 • Mennyire adja meg neked azt, ami JÁR NEKED az élettől

 • Mennyire lehetsz boldog olyan valakivel, aki szintén boldog veled.

 • Mennyire leszel egészséges és sokig fiatal a szerelem okozta boldogságtól

 • Vagy helyette mennyire leszel depressziós, beteges és összeesett a nem működő párkapcsolatodtól vagy épp a párnélküliségedtől.

Te döntesz bánat vagy boldogság között!

Ez nem a szerencse! Nem a véletlen!

A csillagok állása is legfeljebb abban fog befolyásolni, hogy épp tegnap, ma vagy holnap délelőtt az utadba kerüljön az, akivel BOLDOGAN élhetsz.

DE MEGHÓDÍTANI már neked kell Őt. Nem a csillagoknak.

Tanulj!

Tanuld meg, mi az a 3 dolog, amit ha betartasz, akkor BÁRKINÉL felszíthatod a szerelem tüzét!

Nem kell gyötrődő párkapcsolatban élned. Főleg nem párkapcsolat nélkül!

Az nem a Te hibád ha eddig nem tudtad, hogy mit kell csinálni azért, hogy valaki teljes szívéből beléd szeressen. Sehol nem tanították, honnan is tudtad volna?

De az már a Te hibád lesz, ha évek múlva visszagondolsz, hogy milyen boldog lehettél volna ezzel vagy azzal az emberrel, ha ő is beléd szeret, de sajnos nem tudtad elérni, hogy ez bekövetkezzen.

Mert a módszer most itt van az orrod előtt teljes kiforrottságában. Csak annyit kell mondanod: IGEN, KIPRÓBÁLOM 3 hónapig !

Most pedig a többit rád bízom! Te döntesz az életedről.

A döntés könnyű és teljesen kockázatmentes a részedről.

Kattints ide és szerezd meg ezt a KIVÉTELES TUDÁST MOST!

Megosztás a Facebook-on


A hűség nem ÉRZÉS, hanem…

november 15th, 2014

Tudtad, hogy a hűség nem érzés?

Azt, hogy hűséges-e a Párod hozzád nem azon múlik, hogy milyen érzései vannak veled kapcsolatban?

De akkor micsoda?

A hűség egy DÖNTÉS!

Döntés arról, hogy akkor is őt választom, ha épp nem mennek túl jól kettőnk között a dolgok és döntés akkor is ha épp megtetszett valaki más…

A Te döntésed.

Ha Te úgy döntesz, hogy meg szeretnéd tartani azt, akit most is szeretsz és úgy döntsz hogy akkor is meg akarod tartani ha éppen most már nem annyira szereted: akkor az a TE DÖNTÉSED!

Nem másé, csakis a Tiéd!

Ha valamiért különváltok, akkor valamelyikőtök ÚGY DÖNTÖTT, hogy nem akar többet a másikhoz tartozni. A döntés született meg.

Tehát ha elhagy a Párod akkor NE hibáztasd magad! Nem az érzései felett nem tudtad átvenni a kontrollt, hanem a TUDATOS, MEGFONTOLT DÖNTÉSEI felett.

Erre pedig nincs ráhatásod. Erre egyedül neki van, mivel a döntést mindenki maga hozza meg.

Te egy dologra tudsz ráhatni, mégpedig az ÉRZÉSEIRE!

Ha befolyásolni tudod Párod veled kapcsolatos érzéseit, akkor cserébe az lesz a jutalmad, hogy ő úgy dönt majd, hogy veled fog maradni.

A kérdés már csak az, hogy Te mennyire vagy képes befolyásolni Párod érzéseit??

A párkapcsolati DÖNTÉSED most a Te kezedben van, ezért válassz:

1. Ne tegyél semmit, mindent bízz a véletlenre. Hátha úgy dönt, hogy mindig szeretni fog. Ha valamiért más karjaiban látod, okold nyugodtan a csillagok állását….

2. Ha viszont SOHA nem szeretnéd Párodat más nő (vagy férfi) karjaiban látni, akkor kezdj el TANULNI! Első lépésként kattints ide és iratkozz fel ingyenes email tanfolyamunkra, ahol az alapokba kapsz betekintést.

3. Ha AZONNAL tudni szeretnéd, hogyan tudod elérni Párodban a LEGHEVESEBB ÉRZELMEKET irántad és hogyan tudod FENNTARTANI őket, akkor az ingyenes tanfolyamnál több kell neked!
Ez az lehetőség annak szól, aki némi áldozatot is képes vállalni a tökéletes Párkapcsolatáért!

Megosztás a Facebook-on


Szerelmi kötés

április 18th, 2014

szerelmi kötés

Sokan annyira vágynak párjuk szerelmére, hogy ezért akár mágushoz is hajlandóak elmenni, ahol szerelmi kötést kérnek.

De mi is az a szerelmi kötés?

Olyan kézzel nem megfogható, mágikus lelki kötődés kialakítása, amellyel valamely személynek egy másik személyhez való örökös ragaszkodását éri el.

Általában mágusok szokták ezt a kötést felrakni az őket megkérő személyre illetve annak aktuális, leendő vagy volt párjára, így összekötve őket időtlen-időkig. Rendszerint azonban ezt a szerelmi kötést kérő fél párja nem tudja, annak háta mögött végzik el…

A szerelmi kötés erejét és hatásosságát lehet vitatni. Mindenesete az érte elkért vaskos összeg kifizetését már kevésbé.

Aki hisz ebben és kérdéses hatásossága ellenére van rá sok ezer forintja az, nosza kérjen meg rá egy mágust.

Van azonban a két fél között kialakítandó szerelemnek egy másik, sokkal egzaktabb és jobban mérhető, befolyásolható módszere is, méghozzá a PSZICHOLÓGIA.

Ez nem jelent mást, mint azt, hogy a saját viselkedésünkkel befolyásolni tudjuk a körülöttünk élő más emberek viselkedését.

Tegyük fel, hogy az utcán sétálva rámosolyogsz valakire. Aztán tovább sétálva valaki másra ráöltöd a nyelved, vagy a középső ujjaddal bemutatsz neki.

Befolyásoltad őket a rólad kialakítandó véleményükben?

IGEN!

Azaz képes vagy arra, hogy mások hozzád fűződő érzelmeit alakítsd, formáld.

Eddig megvagyunk. De hogy lesz ebből szerelem?

Úgy hogy már csak azt kell tudni, hogy mi az a néhány közös pont, ami MINDEN emberben kifejlődik akkor, mikor szerelmes lesz valaki másba.

Összesen 3 ilyen közös pont van:

 1. Az első a barátság. E nélkül nincs szerelem.

 2. A második a tisztelet. Nem tudunk szeretni valakit akit nem tisztelünk.

 3. A harmadikat pedig egy rövid feliratkozás után letölthető pár oldalas tanulmányból elolvashatod.

Ha mind a hármat sikerülne egyidejűleg pszichológiai módszerekkel elérned, akkor képes lennél TUDATOSAN előidézni BÁRKINÉL a szerelmet!

Igen, jól olvastad, bárkinél!

Magyarán létre tudsz magadtól is hozni bárkivel szerelmi kötést, csakhogy nem kell hozzá mágushoz menned, hanem néhány alapelvet követve úgy befolyásolod kedvesed rólad alakított véleményét, hogy végül ő – erre reagálva – beléd szeret.

A mágikus szerelmi kötéshez képest ennek a pszichológiai módszernek számos előnye van:

 1. Te befolyásolod az illető szerelmét és nem egy mágus. Ha akarod, akkor elérheted, hogy jobban beléd szeressen. Ha már nem akarsz vele együtt lenni, akkor azt is könnyedén elérheted, hogy kiszeressen belőled és örök harag helyett, barátsággal váljatok el. A legtöbben örök haraggal válnak el, mert nem tudják hogyan kell ügyesen kiszerettetni magukból a korábbi szerelmüket, így szakításkor örök haragban lesznek.

 2. Nem egy konkrét személyre kéred, hanem bárkinél alkalmazhatod.

 3. Ha csak óvatosan alkalmazod, akkor Te leszel a környezetedben a legjobb fej ember anélkül hogy mások beléd szeretnének. Szeretnél a társaság középpontja lenni?

 4. Bár ez is pénzbe kerül, de cserébe olyan biztos tudást kapsz a pénzedért, amit bárhol, bárkinél alkalmazhatsz majd, nem pedig egy megfoghatatlan "valamit", amire semmi ráhatásod sincs és ki tudja hogy meghozza-e a kívánt eredményt?

Szóval nem muszáj mágust felkeresned azért, hogy valaki szerelmét megkapd, hanem vedd kézbe a saját életed irányítását és kezdd el megtanulni már most hogy mivel tudod elérni, hogy szerelmes legyen beléd.

Kattints ide a következő lépéshez >>

Megosztás a Facebook-on